Monday, April 1, 2013

i-city..hadiah birthday dr ashinaz:)

Assalamualaikum wbt..
alhamdulillah..dapat lagi post sesuatu di blog yang dah lama bersawang..
sempena birthday sy yang ke-tutttt..hehehe ..teka2 berapa?
kalau betul bg satu hadiah..nk tau hadiah apa?hehe..rahsia..
ashinaz dah bwa g jalan2.dia blnja makn di old town..old town tau!(baca dengan nada teruja)hehe
sy xpernah makan di old town..sy suka makan di kedai makan biasa sj:)
pas makan kami jalan2 ALAMANDA putrajaya..jalan2..nak main bowling ramaiiii sangat org..nasib x jd main, kalau x, sy akan malu sbb bola mesti akan masuk longkang..haha..sy pernah main bowling skli shja, 2 pun sbb kena join yang GIATMARA anjurkan..sy blajar giatmara?ye..sy blajr giatmara batu buruk,fashion and dressmaking semasa tunggu nak msuk upsi lepas spm..:)..tapi sy pandai sangat mnjahit..tngn tidak berseni..ok,menjahit sbb nk jd anak perempuan MA n AYAH yang sejati...hehe:)Amin..
ok!
dah kuar topik..haha
pas jalan2, kami nak tengok wayang..ni kali ke 2 sy nak tengok wayang..tp xjadi pun..hahaha..semua citer kartun,sy nk tngok, tp synaz xmau! nangis laju2..T___T
dalam hujan renyai2..sepoi2 bahasa, kami kuar dr alamanda dengan penuh kecewa..tiba2...
secara drastik,kami decide nak g i-city,..yahooooo...kami pun gerak g i-city dengan perasaan berbunga2..setelah beberapa kali makan buah langsat, kami smpai di i-city yang lip lap dengan cahaya lampu..hehehe:)

seronok..kami naik kete yang kat atas 2..(xtau nama apa)..asyik gelak2,tengok dah tamat masa..hahaha..seronok..tQ syg bwa iman jalan2..harap ini bukan dating kita yang terakhir sblum kamu menjadi ISTERI pakcik AZRON..hehe..sayang kmu Nurul Ashinaz...terima kasih buat iman gmbira..:') terharu..fie n amyra..walaupun kamu xjoin..tp tQ sgt, kamu adalah 2 oarang terawal wish birthday iman...sangat bermakna..terima ksih sayang:')sayang dan rindu kalian kerana ALLAH..<3 p="">

kami xtau nama kereta ni..tp seronok!:D

malu!!xreti pose mcm model syenaz..huhu


S.A.H.A.B.A.T..<3 td="">

kenangan bersama bakal isteri pakcik AZRON..hehe:) tahniah sayang

Ok..sekian sahaja..da tau umur sy berapa??hehe

:
:
:
:
:
v
22:)
selamat hari kelahiran kepada diri sendiri..
NUR IMANIE FATIHAH BINTI MOHD HUSSAIN...jadilah seorang yang kuat..
hamba yang taat pada ALLAH
anak yang taat pada MA n AYAH
adik yang baik kepada MEK ABGNGAH ABGCIK ABGYIE KAKNA
kakak yang baik kepada MOHD HAQEEQ HAQIMIE
mak sedara yang baik kepada ANK2 SEDARA..
menantu yang baik kepada bakal KELUARGA MENTUA..
isteri yang solehah kepada BAKAL SUAMI..
ibu mithali kepada ANK
guru yang baik kepada ANAK2 SYURGA
sahabat yang baik kepada SAHABAT yg menyayangi diri ini..
dan khalifah ALLAH yang bersyukur dengan nikmat kurnianMU..
ALLAHURABBI..
jadikanlah sy WANITA SYURGA..amin:')



No comments: